Yoast SEO Premium – SEO optimalizálás felsőfokon

2 400 Ft (nettó)

A Yoast SEO Premium bővítmény segítséget ad a WordPress tartalom optimalizálásában.. A Yoast SEO Premium bővítmény személytelen nyelvezetű magyar fordítása.

Cikkszám: novo065 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A bővítményről röviden

A Yoast SEO Premium bővítmény segítséget ad a WordPress tartalom optimalizálásában. A fókusz kulcsszavak kiválasztásával segíti elő a Google motor jobb helyezéssel értékelje a tartalmat és további javaslatokat tesz a minél jobb helyezés érdekében. Speciális betekintőkkel lehet a belső eredményeket nyomon követni. A Premium verzió az ingyenes verzióhoz képes többletszolgáltatást nyújt.

  • Átirányítás kezelő
  • Több fókusz kulcsszó kezelése
  • Betekintők
  • Közösségi előnézetek
  • Különleges támogatás

Fordítás

A Yoast SEO Premium bővítmény ingyenes és prémium részének személytelen nyelvezetű magyar fordítása. A csomag tartalmazza az ingyenes és a prémium kiegészítő fordítását is. A csomagot ki kell bontani egy ideiglenes könyvtárba, majd a kibontott könyvtárat (a bővítmény neve) fel kell másolni a WordPress wp-content/plugins könyvtárába. Ekkor a kibontott könyvtár tartalma (mindkét fordítás) a megfelelő helyre kerül. A WordPress-be bejelentkezve a megfelelő bővítmény magyar nyelven kommunikál a webes és az adminisztrációs felületen.

Verzió: 5.2

Eredeti letöltés