Munka

Webmester

Webmester

  • A NovoDev vállalja kisvállalkozások részére Joomla vagy WordPress alapú webhelyek kialakítását az igények szerint. Mindkét szoftver nagymértékben testre szabható, kiegészítőkkel bővíthető.
  • A NovoDev vállalja már működő Joomla és WordPress rendszer webmester teendőinek átalánydíjas ellátását, költöztetését másik szerverre egyedi megállapodás szerint. A költöztetéshez szükséges bizonyos hozzáférési adatok megadása, részleteket a megrendelés elküldése után adunk.
  • Egyes Joomla és WordPress bővítményekhez nincs magyar nyelvi fordítás. A NovoDev vállalja ilyen bővítmények magyarítását.
  • A Joomla és WordPress tartalomkezelő rendszer az elmúlt év során nagy népszerűségre tett szert. Sokan választják weboldalaik kezelésére ezeket a szoftvereket. A NovoDev távoktatás keretében vállalja a segítségnyújtást, tanácsadást a tartalomkezelő rendszerek használatához Skype és a Google Chrome távoli asztal szolgáltatás segítségével vagy személyes oktatás keretében.

Név (szükséges)

E-mail cím (szükséges)

Webcím

Munkák (szükséges)


Joomla fordítás

Ide kell beírni a Joomla bővítmény nevét és verzió számát. Több bővítmény esetén azokat pontosvesszővel kell elválasztani.
Példa: Youtube Gallery 3.5.4;NeoRecruit 3.1.3.
Fizetős bővítményeknél szükség lehet az angol nyelvi fájl(ok)ra.

WordPress fordítás

Ide kell beírni a Wordpress bővítmény nevét és verzió számát. Több bővítmény esetén azokat pontosvesszővel kell elválasztani.
Példa: bbPress 2.4.1;BuddyPress 1.8.1.
Fizetős bővítményeknél szükség lehet a .pot fájlra.


Oktatás módja

Oktatócsomag

Üzenet

Az űrlap használatával a felhasználó egyetért a webhely adattárolási és -kezelési elveivel.

A hozzászólások lezárásra kerültek.