Megrendelőink számára

Fordítások

Több éve foglalkozunk tartalomkezelő rendszerek elemeinek és alkalmazások  fordításával. Fordításaink semleges nyelvezetűek, nincs sem magázó, sem tegező forma.

WordPress bővítmények

WordPress sablonok

Fordítások

Az alábbiakban néhány a Joomla alaprendszer és néhány WordPress bővítmény fordítását mutatjuk be.

Joomla

A népszerű, bővíthető tartalomkezelő alaprendszerének semleges nyelvezetű magyar fordítása. Az adminisztrációs felület nyelve 308 fájlban, a webes felület nyelve 85 fájlban található. A megfelelő karbantartás tehát nem egyszerű.

Webhely

Verzió: 3.9.22

WooCommerce

A WordPress legnépszerűbb webes üzleti bővítménye sok kiegészítővel és szolgáltatással. Gyakran frissítik és további elemekkel egészítik ki.  A nyelvi fájl ennek megfelelően sokszor átalakul és kiegészül.

Webhely

Verzió: 4.6.0

wpForo

A wpForo nagytudású, jól körű WordPress alapú fórumrendszer. Alkalmas a már nem igazán karbantartott bbPress leváltására. Fizetős és ingyenes kiegészítőkkel is rendelkezik, amelyek külön telepíthetők.

Webhely

Verzió: 1.8

Web 20 Directory

Fejlett hidetéskezelő bővítnény a WordPresshez. A bejegyzések térképen is elhelyezhetők, fejlestt keresővel rendelkezik.

Webhely

Verzió: 2.6.7

MailPoet

Fejlett és gyors hírlevélküldő bővítmény sok mintasablonnal és elrendezéssel. Lehetőség van dinamikus hírlevelek összeállítására és a hírlevelek rendszeres időközönkénti kiküldésére. A fejlesztők külön kézbesítő szolgáltatást is ajánlanak.

Webhely

Verzió: 3.53.0

Divi

A Divi napjaink egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb sablonja, amellyel vizuálisan készíthetünk mutatós weboldalakat. Szakaszokat, sorokat, oszlopokat definiálhatunk, ezekbe pedig modulokat helyezhetünk el.

Webhely

Verzió: 4.6.6