Megrendelőink számára

Webmester

Az elkészült webhely működése és biztonsága érdekében számos feladat elvégzését vállaljuk. Frissítések, időszakos biztonsági mentések, rendelkezésre állás és tanácsadás.

Rendszeres biztonsági mentés

A webhely megfelelő üzemeltetéséhez hozzátartozik az időszakonkénti fájlrendszer és adatbázis biztonsági mentése. Vállaljuk ezen fontos és rendszeres művelet elvégzését és probléma esetén az utolsó állapot visszaállítását, továbbá az utolsó három biztonsági mentés tárolását. Így legfeljebb az utolsó mentés óta eltelt időben bekövetkezett adatvesztéssel kell számolni probléma esetén.

Webhely frissítése

A webhely működésének biztonsága érdekében fontos az alaprendszer és a bővítmények frissítése a legújabb verzióra. Ehhez hozzátartozik a fordítások naprakészen tartása is.  A nagyobb frissítés fontos lépése a biztonsági mentés, mert az új verziókban is felmerülhetnek váratlan problémák. A frissítés a biztonságot is növeli, mert az új verziókban hibajavítások és továbbfejlesztések is lehetnek.

Tanácsadás, oktatás

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az üzemeltető váratlan hibával találkozik, bizonyos feladatot nem tud megoldani. Lehetőség van, hogy távsegítséget vegyen igénybe. Vállajuk távsegítség nyújtását telefonon, Skype, Teamviewer, Chrome távoli asztal szolgáltatáson keresztül. Utóbbi két esetben lehetőség van két számítógép összekapcsolására és a távvezérlésre adott  művelet végrehajtására.